NEMZETKÖZI ADÓTERVEZÉS
Adótervezés legális eszközökel
A Meyer & Levinson tanácsadói jelentős tapasztalattal rendelkeznek határokon átnyúló ügyletekhez kapcsolódó jogi és adózási tanácsadásban, illetve azok konkrét megvalósításában. A nemzetközi adótervezés lehetőséget ad olyan cégstruktúrák, szerződéses megoldások alkalmazására, melyek adózási szempontból optimális feltételeket biztosítanak mind külföldi társaságok magyarországi befektetéseihez, mind a hazai vállalkozások külföldi terjeszkedéséhez, illetve egyéb adótervezési modellek kialakításához.

„Mindenkinek szüksége van térre” - Hagyományos offshore adótervezés

Az offshore adótervezés ugyan egyre kisebb dinamizmussal, de még mindig a nemzetközi adótervezés egyik zászlóshajója. Társaságunk és a hozzá kapcsolódó cégcsoport komplex szolgáltatásokat nyújt offshore adótervezés területén a tanácsadástól a megvalósításig. Offshore és onshore megoldásokról itt olvashat bővebben.HAGYOMÁNYOS NEMZETKÖZI ADÓTERVEZÉSI TERÜLETEK

Komplex tanácsadást nyújtunk olyan hagyományosnak tekintett nemzetközi adótervezési témakörökbe tartozó kérdésekről, mint a nemzetközi ÁFA-tervezéssel kapcsolatos kérdések, a kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezményekhez kapcsolódó értelmezési, illetve tervezési lehetőségek, a forrásadó-tervezés, a telephelyhez, finanszírozási és alultőkésítési problémákhoz kötődő kérdések.

NEM ELÉGEDETT OFFSHORE STRUKTÚRÁJÁVAL? OFFSHORE-DOKTOR!

Offshore‐doktor üzletágunk a meglévő, de már elavult vagy diszfunkcionális offshore struktúrák megnyugtató lezárásában és az ott felhalmozott jövedelem repatriálásában nyújt tanácsadást. Cégünk elvégzi a megfelelő kalkulációkat, és akár közvetlenül eljár e struktúrák lezárásában. Igény szerint működő offshore struktúrák jogi átvilágítását is vállaljuk, illetve tanácsot adunk a továbbműködés előnyeivel és kockázataival kapcsolatban.