JOGI SZOLGÁLTATÁSOK
Bizalom és hatékonyság

Jogi szolgáltatás megszokott környezetben
A D&G Dobos Gerlai és Társa Ügyvédi Iroda szakmai támogatásával újfajta megközelítésben kezeljük ügyfeleink jogi kéréseit. A problémák gyors feltárását és megoldását teszi lehetővé, hogy egy ügyvédi iroda tapasztalt munkatársaival azonos környezetben dolgozhatunk.

Hatékony jogi megoldások az élet minden területén
Ügyfeleink jogi természetű kéréseikkel magánszemélyként, cégtulajdonosként, ügyvezetőként is bizalommal fordulhatnak hozzánk. Partner irodánk a hagyományos cégjogi kérdéseken túl csaknem valamennyi egyéb magánjogi jogterületen hatékony megoldást kínál, legyen az ingatlanjog, kereskedelmi jog, hatóság előtti eljárás vagy peres képviselet.

Hozzáértés és bizalom
Tudjuk, hogy minden jogi szolgáltatás a felek egymás iránti bizalmán és a szakmai hozzáértésen alapul. Ügyfeleink bizalmára szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével szolgálunk rá, míg a megnyugtató eredményhez szükséges szakmai felkészültségről partner irodánk gondoskodik. Munkatársaink ügyvédi irodákban, gazdasági társaságoknál, valamint hatóságoknál szereztek olyan tapasztalatot, amely ügyfeleink jogi problémáinak és igényeinek gyors megértését, feltárását és megoldási javaslatok kidolgozását teszi lehetővé: mi az ügyfél nyelvén beszélünk.

NEM TALÁLJA AMIT KERES?
Felkészült csapatunk ennél többet is tud! Ha speciális szolgáltatásra van szüksége, hívjon
minket a +36 1 445 1 445 -ös telefonszámon vagy küldjön e-mailt az
info@meyerlevinson.com címre.