PROCESS SOLUTIONS
Céges folyamatok egyszerű kezelése

Start Up Support

Újonnan megalakuló társaságok számára segítünk abban, hogy hatékonyabban és gyorsabban kezdhessék meg tevékenységüket. Tapasztalt kollégáink segítenek a cég működtetéséhez szükséges infrastruktúra felállításában és a megfelelő eszközök kiválasztásában. Együtt keressük meg a megfelelő számlázóprogramot, elkészítjük bélyegzőjét és névjegykártyáját.

Céges adminisztráció

Ügyfeleink részére beszerezzük a különböző eljárásokhoz szükséges cégiratokat legyen szó akár hazai, akár külföldön bejegyzett társaságokról. Segítünk abban, hogy ezeket az iratokat a Hágai Egyezménynek megfelelő Apostille –al lássák el. Amennyiben szükséges, úgy irodánkon keresztül gyorsan juthat magyar és külföldi iratok hiteles fordításához. Meggyorsítjuk a közjegyzői okiratok beszerzését. Amennyiben a fentieken kívül bármilyen egyéb adminisztrációs kéréssel fordulna hozzánk, ne habozzon keresni bennünket!

Banki ügyintézés

Megkönnyítjük és meggyorsítjuk a bankszámlanyitás műveletét. Azzal, hogy több magyar és külföldi bankkal működünk együtt rajtunk keresztül hamarabb tud cégének bankszámlát nyitni legyen szó akár magyar akár külföldi bankszámlanyitásról. A hiteligénylés lebonyolítása során elkészítjük a szükséges üzleti terveket, professzionális módon bemutatjuk a társaságot, a bankkal pedig közvetlen kapsolatot tartunk.

Kintlévőségkezelés

Számontartjuk és nyomonkövetjük kintlévőségeit, így nem kerülhet abba a helyzetbe, hogy behajthatatlan tartozásokkal kell küzdenie. Azzal, hogy rendszeres időközönként emlékeztetjük partnereit a fizetési határidők betartására, velünk biztos lehet abban, hogy nem alakulnak ki nehezen kezelhető kintlévőségi problémák. Amennyiben már rendelkezik ilyen követelésekkel, úgy nehezen behajtható követeléseit bírósági, illetve jogi úton érvényesítjük.

Döntéstámogatás

Üzleti döntéseit is meg tudja velünk vitatni. A piaci környezet ismeretének birtokában biztos és szakszerű tanácsokkal tudjuk ellátni, amelyekkel megalapozhatja üzleti döntéseit. Segítünk az üzletfelek és a céltársaságok átvilágításában, elkészítjük a szükséges üzleti tervet és lemodellezzük az eljárásokat.

Cégmenedzsment szolgáltatások

Megfelelő ügyvezető hiányában, professzionális menedzsment szolgáltatásunk keretében az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: ügyvezetői feladatok ellátása, bankszámlák feletti rendelkezés, szerződések aláírása, véleményezése, egyszerűbb operatív folyamatok menedzselése, üzleti tevékenységgel kapcsolatos jelentések elkészítése, stb.

Virtuális iroda szolgáltatás

Dedikált telefonszámot, fax számot, internet- és email címet tudunk biztosítani ügyfeleink részére.